Ευεξία

scroll

Ένα καταφύγιο ευεξίας

To The Island Concept, πιστό στις αξίες της ελληνικής φιλοξενίας, προσφέρει στους επισκέπτες του μια οικεία, υψηλού επιπέδου θεραπευτική εμπειρία, εμπνευσμένη από την κληρονομιά των ελληνικών νησιών.

The Island Concept Spa Experience

Το The Island Concept Spa ενώνει τις δυνάμεις του με την ελληνική εταιρία Spa Management Hotel Wellness, δημιουργώντας ένα μοναδικό, χαλαρωτικό χώρο, σχεδιασμένο προσεκτικά ώστε να μπορείτε να αποτοξινωθείτε, να ανακουφιστείτε και να ανανεωθείτε πλήρως. Το boutique spa προσφέρει μια προσεγμένη και πλούσια εμπειρία προσωπικής φροντίδας. Η ομάδα του The Island Concept, της Hotel Wellness και της Idolo Consulting Beauty & Spa, έχει δημιουργήσει μια Spa Suite για να ολοκληρώσει αυτήν την μαγευτική εμπειρία ευεξίας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα αποκλειστικών υπηρεσιών παγκοσμίως και χρησιμοποιώντας κορυφαίες και πρωτοποριακές μεθόδους.

Germaine de Capuccini

Το μοναδικά σχεδιασμένο για το ξενοδοχείο μενού θεραπειών μας, περιλαμβάνει περιποιήσεις απολέπισης που εξασφαλίζουν την αναζωογόνηση σας, θεραπευτικές συνεδρίες μασάζ και φυσικά σύγχρονες τεχνικές της περιποίησης του σώματος και τις θεραπείες προσώπου. Επισκεφθείτε το Spa & αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας!

Sweet Spa Cabin

H SweetSpa cabin χωρητικότητας δύο ατόμων, χαρίζει μια μοναδική εμπειρία wellness. Συνδυάζει το παραδοσιακό αραβικό χαμάμ με τα ρωμαϊκά και τα τούρκικα λουτρά, συμβάλλοντας έτσι στην ευεξία του σώματος. Το Starpool steam bath, είναι ένα σύστημα προηγμένης τεχνολογίας, που συνδυάζει την ποιότητα με την καινοτομία. Το σύγχρονο openair γυμναστήριο με εγκαταστάσεις anti-gravity/aerial yoga, σας προσκαλεί να παραμείνετε σε φόρμα στις διακοπές σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη reception.