Τοποθεσία

Το Τhe Island Concept, βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο, στην ανατολική Κρήτη.

scroll

Η τοποθεσία

Το Τhe Island Concept, βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο, στην ανατολική Κρήτη, έναν από τους πιο δημοφιλείς και μοναδικούς προορισμούς της Ελλάδας. Αυτό το πολυτελές boutique ξενοδοχείο ενσωματώνει την αίσθηση του μεγαλείου και της παραδοσιακής Κρητικής φιλοξενίας.

Η Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας αποτελεί τη γη αναμφισβήτητης φυσικής ομορφιάς και πλούσιας ιστορίας. Το Λασίθι προσφέρει την αίσθηση της ακατέργαστης, ανεξερεύνητης Κρήτης και σας προσκαλεί να ξεκινήσετε μια πολιτιστική περιπέτεια, συνδυάζοντας τοπικές παραδόσεις & δοκιμάζοντας την πλούσια τοπική κουζίνα, επιβεβαιώνοντας τη γενναιοδωρία της Κρητικής φιλοξενίας.

Αφεθείτε σε ένα ταξίδι αναζωογόνησης σώματος, πνεύματος, ηρεμίας και ψυχικής χαλάρωσης, με τις αντιθέσεις της Κρητική φύσης να εντυπωσιάζουν και να συνδυάζει αρμονικά τις χρυσαφένιες αμμουδιές με το τραχύ ορεινό τοπίο. Επισκεφθείτε τη σπηλιά όπου γεννήθηκε ο Δίας, περιπλανηθείτε σε οπωρώνες στο οροπέδιο του Λασιθίου, κάντε μια βουτιά στα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας στο Φοινικόδασος του Βάι, ή εξερευνήστε τα καταπράσινα χωράφια, γεμάτα με αμυγδαλιές και τουλίπες.

Λασίθι

Η Κρήτη είναι το απόλυτο ελληνικό νησιώτικο κόσμημα και η γη της αναμφισβήτητης φυσικής ομορφιάς και πλούσιας ιστορίας. Το Λασίθι προσφέρει την αίσθηση της ακατέργαστης αυθρντικής Κρήτης και σας προσκαλεί να ξεκινήσετε μια πολιτιστική περιπέτεια, συνδυάζοντας τοπικές παραδόσεις & δοκιμάζοντας την πλούσια τοπική κουζίνα, αποδεικνύοντας το γενναιόδωρο πνεύμα των Κρητικών.

Βυθίστε τον εαυτό σας σε ένα ανεξίτηλο ταξίδι σε μια γη που συντάσσεται με υπέροχη φυσική αντίθεση, όπου το τραχύ ορεινό τοπίο ακολουθείται από χρυσαφένιες αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά. Επισκεφθείτε τη σπηλιά όπου γεννήθηκε ο Δίας, περιπλανηθείτε ανάμεσα σε οπωρώνες στο οροπέδιο του Λασιθίου, κάντε μια βουτιά στα κυανά νερά της παραλίας στο Φοινικόδασος Του Βάι, ή εξερευνήστε τα πράσινα χωράφια, γεμάτα με αμυγδαλιές και τουλίπες.

Ένα καταφύγιο ευεξίας

Το The Island Concept δημιουργεί μια οικεία, πολυτελή και πρωτότυπη εμπειρία φιλοξενίας, συνδυάζοντας την ιστορία και το πνεύμα του νησιού με τον ζωντανό Κρητικό πολιτισμό, αξιοποιώντας στο έπακρο το μαγευτικό φυσικό τοπίο της Μεσογείου. Η διακόσμηση και η αρχιτεκτονική του κάθε δωματίου, είναι εμπνευσμένη από ένα ελληνικό νησί, που εκδηλώνει τον ήσυχο τρόπο ζωής και τον πλούσιο ελληνικό πολιτισμό.